Infoa maskeista

Koko ja istuvuus

Saatavilla kaksi kokoa, isompi aikuisilleja pienempi lapsille. Korvien taakse pujotettava kuminauha on solmittu lenkiksi, ja lenkin pituutta säätämällä voit itse muokata maskin kokoa ja istuvuutta. Vedä kumilenkin solmu esiin maskin taitoskohdan takaa, ja lyhennä/pidennä kuminauhaa haluttuun pituuteen.

Maskeissa on maskin yläreunaa muotoilevan tuki. Sille on ommeltu oma kolonen maskin yläreunaan. Klipsin saa otettua halutessaan pois, mutta sitä ei tarvitse poistaa ennen maskin pesua tai keittämistä.

Valmistamme myös lapsille suunnattuja kasvomaskeja. Lasten kasvomaskit sopivat n. 7-12 vuotiaalle, eli ovat hiukan pienempiä kooltaan kuin aikuisille suunnatut maskit. Kuminauhan pituutta säätämällä voit muokata maskin kokoa. Lasten maskeja voi tilata neljässä eri kuosissa, jotka ovat erityisesti lapsille sopivia. Voit halutessasi tilata lasten maskeja myös kaikissa muissa tarjoamissamme kuoseissa. Kirjoita tällöin kassan kommenttikenttään, mikäli haluat jonkin aikuisille suunnatun maskin lasten koossa.

Pesu ja käyttö

Pese tai keitä tuote ennen käyttöä. Kasvomaski täytyy aina pestä tai keittää myös käytön jälkeen. Maskit voi pestä 90 asteen pesussa, ja niitä voi myös keittää. Vaihda maski uuteen n. 2 tunnin välein, tai jos otat sen pois kasvoiltasi ennen sitä.

Katso TTL:n tarkemmat ohjeet maskien käyttötarkoituksesta ja pesusta: TÄÄLTÄ. Kasvomaskiemme käyttö tapahtuu omalla vastuulla ja ne eivät ole virallisia henkilösuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojaimia.

Huomioithan, että voimakkaan väriset kangasmaskimme päästävät väriä ensimmäisissä pesuissa. Pese/keitä ne samanväristen kanssa, tai täysin erikseen.

Ota yhteyttä

Ongelmatilanteissa tilaukseen liittyen voit soittaa numeroon 0400 541 866. Älä epäröi soittaa, jos koet että tilauksen tekeminen on sinulle helpompaa puhelimitse, tai jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai toimituksesta. Olemme aina valmiita vastaamaan soittoosi.

Suosittelemme

Suosittelemme tilaamaan ainakin kolme (3) maskia yhtä käyttäjää kohden. Näin varmistat, että kykenet aina tarvittaessa suojaamaan muita, ja maskit eivät lopu kesken pesujen välissä. Voi kuitenkin olla tarpeen varata maskeja enemmän kuin kolme, jos käyttöä niille on useammin kuin satunnaisesti ja maskeja haluaa pestä useamman samaan aikaan.

Toteutamme myös isoja tilauksia yrityksille ja organisaatioille!