Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteiden maksu

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Tuotteiden toimitus ja arvonlisävero

Pyrimme postittamaan toimitukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitamme tuotteet suoraan omasta varastostamme. Postitamme tilauksesi kirjepostissa veloituksetta. Tilaukset toimitetaan Postin palveluita käyttäen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tuotteiden palautusoikeus

Tuotteet ovat hygieniatuotteita ja niillä ei ole palautusoikeutta. Jos sinulle herää kysymyksiä tuotteesta tai sen käytöstä, niin ole meihin yhteydessä sähköpostitse. Takaamme toimitettujen tuotteiden virheettömyyden ja annamme kaikille tuotteille 100% tyytyväisyystakuun. Mikäli saat rikkinäisen tuotteen, muutoin puutteellisen tuotteen tai et ole tyytyväinen saamaasi tuotteeseen pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 14 vuorokauden kuluessa. Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota myös silloin yhteys, mieluiten ennen kuin tilaus on lähetetty.

Tuotteiden myyjä ja toimittaja

Tuotteet myy ja toimittaa suomalainen yritys Tmi Pasi Salmu. Yritys on arvonlisäverovelvollinen ja maksaa kaikki verot Suomeen.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Pyrimme ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti aina neuvotteluin.